Sunday, June 26, 2022

Frații Petreuș

Ștefan Petreuș a făcut parte din celebra formaţie Frații Petreuș. 25 iunie 2022 era cu patru ani mai mare decât fratele său.


Trecem Peste Tot Shoby Versuri Muzica Neon Signs Neon Arabic Calligraphy

Cu originea în satul Glod Maramureş fraţii Ştefan şi Ioan au cunoscut consacrarea odată cu primele apariţii la Televiziunea Română în 1968 dar şi cu primul vinyl editat în 1970.

. Digisportro De la un student sărac și anorexic la 150 kg în doar 18 luni. Formaţia Fraţii Petreuş care a semnat 8 discuri a devenit cunoscută pentru cântecele culese din zona Maramureşului. Cetera lui Ștefan Petreuș a tăcut pentru totdeauna.

Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean. By Totul Online iun. Ştefan Petreuş unul dintre fondatorii grupului Fraţii Petreuş din Maramureş a încetat din viaţă sâmbătă la vârsta de 82 de ani.

Alături de fratele său Ioan Petreuş a format celebrul grup Fraţii Petreuş din Maramureş. Realizatoarea TV Iuliana Tudor a făcut anunțul pe Facebook. Frații Petreuș vor rămâne mereu în sufletul fiecărui iubitor de folclor și prezenți printre noi prin moștenirea culturală pe care ne-au lăsat-o în dar și pentru asta le suntem profund recunoscători.

Fraţii Petreuş au murit la distanţă de 3 zile în ani diferiţi. Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean. 26 2022 Ștefan Petreuș membru al celebrei trupe Frații Petreuș din Maramureș a murit la vârsta de 82 de ani.

De-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri. Celebrul interpret Ștefan Petreuș s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Ion Petreuș a decedat pe 22 iunie 2002 în urma unui accident petrecut în curtea casei.

CU toate acestea acum exact 20 de ani pe 22 iunie 2022 Ion se stingea din viață în urma unui accident petrecut chiar în curtea casei sale. Ion Petreuș fratele lui Ștefan Petreuș a decedat în urmă cu 20 de ani la vârsta de 57 de ani. Mărie Oșanca Mea Horea Găinii De Pe Iza Mare Ploaie-a Fost Azi Noapte Jocul Poienarilor Zi-i Ceteraș De Băut De-nvîrtit De Pe Iza 7 Mono Electrecord.

Doliu uriaș în lumea muzicii populare. Acesta a decedat într-un spital din Baia Mare după ce a căzut în curtea casei şi s-a lovit puternic la cap. Frumusețea cântecului maramureșean a devenit sinonim cu numele lor.

Cetera lui Ștefan Petreuș a tăcut pentru totdeauna. El era internat într-un spital din Baia Mare după ce a avut parte de un accident casnic. S-a stins din viață Ștefan Petreuș.

De-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri. Pe 22 iunie 2002 Ion se stingea din viață la vârsta de 57 de ani în urma unui accident petrecut chiar în curtea casei sale. Ștefan Petreuș s-a născut pe 3 martie 1940 în Glod Maramureș.

Îndrăgitul artist Ștefan Petreuș s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani anunțul trist fiind făcut chiar de Iuliana Tudor pe pagina personală de Facebook. Ștefan Petreuș alături de fratele lui Ion au devenit o adevărată legendă a folclorului românesc sub numele de Frații Petreuș. Despre Petruşi atât în vechea cât şi în noua componenţă au cântat la rece în faţa a zeci de milioane de oameni.

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş Ionel Bogdan a menţionat într-o postare pe pagina de Facebook că folclorul maramureşan este sinonim cu Fraţii Petreuş. Ștefan Petreuș cunoscutul interpret de muzică populară a murit sâmbătă 25 iunie la vârsta de 82 de ani. De-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri.

Tragica veste a fost anunțată de prezentatoarea Iuliana Tudor. Ştefan Petreuş care alături de fratele său Ioan Petreuş a format celebrul duet Fraţii Petreuş din Maramureş a încetat din viaţă sâmbătă la vârsta de 82 de ani. Ștefan Petreuș a murit la 20 de ani de la decesul fratelui său.

Ştefan Petreuş a încetat din viaţă sâmbătă la vîrsta de 82 de ani. Doliu uriaș în lumea artiștilor. Acesta a făcut parte din celebra formaţie Frații Petreuș.

Cetera lui Ștefan Petreuș a tăcut pentru totdeauna. Rămas bun a scris Iuliana Tudor. Ştefan Petreuş care alături de fratele său Ioan Petreuş a format celebrul duet Fraţii Petreuş din Maramureş a încetat din viaţă sâmbătă la vârsta de 82 de ani transmite Agerpres.

S-a stins din viață Ștefan Petreuș. S-a stins din viață Ștefan Petreuș. Ștefan Petreuș membru al celebrei trupe Frații Petreuș din Maramureș a murit la vârsta de 82 de ani.

Cei doi era renumiţi pentru cântecele din zona Maramureşului. Ștefan Petreuș a murit la 20 de ani după ce fratele lui Ion s-a stins din viață. Dumnezeu să-i aibă în paza sa a spus e pe scena festivalului Doru Lazăr vicepreședintele CJ Maramureș.

Artistul Ștefan Petreuș parte a celebrului duet Frații Petreuș din Maramureș a murit la 82 de ani. De-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri. Cântecele lor au răsunat în întreaga lume și sunt parte acum din tezaurul folclorului românesc.

Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş Ionel Bogdan a precizat într-o postare pe pagina de Facebook că folclorul maramureşan este sinonim cu Ștefan și Ioan Petreuș. Fratele lui Ștefan Petreuș Ion Petreuș a murit în 2002 la vârsta de 57 de ani.

3 martie 1940 Glod Maramureș d. Mai multe zile a stat în comă profundă şi a fost operat de o echipă de neurochirurgi de la Spitalul Județean Maramureș. Rămas bun se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a.

Rămas bun a scris prezentatoarea. Publicat acum 4 minute iunie 25 2022 De AU. Harul muzical l-a moștenit de la tatăl lor Pătru Petreuș-Codrea ceteraș și constructor de viori.

Rămas bun se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Iulianei Tudor. 26 iunie 2022 Ștefan Petreuș membrul celebrei trupe Frații Petreuș din Maramureș a murit la vârsta de 82 de ani. Fratele lui Ștefan Ion Petreuș a murit în urmă cu 20 de ani la vârsta de 57 de ani.

Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean.


Pin On Muzică Populară Video


Fratii Petreus Zi Dantu Lui Grigorut Video Girls Dresses Flower Girl Dresses Fashion


Pin On Romanian Yugo Music


Pin On De Cumpărat


Florica Duma Descununa Ma Parinte Youtube Sis Youtube Care


Fratii Petreus Zi Dantu Lui Grigorut Video Girls Dresses Flower Girl Dresses Fashion


Fratii Petreus Asa Beau Oamenii Buni Baseball Cards Transylvania Romania Folk


Fratii Petreus Cine A Zis Dorului Dor Video


Tropotita Dance From Maramures Fashion Raincoat Coat


Pin By Alexandru Georgescu Ploiești On Satul Romanesc In 6 500 Imagini La Mama Country Roads Alice


Frații Petreuș Mie Gheorghe Mi Spune N Sat Video


Pin On Artisti Adevarati


Pin On Artisti Adevarati


Fraţii Petreus Ceterasul Stefan Născut In 1940 Si Zongorasul Si Vocalistul Ion Care A Trăit Intre Anii 1945 2002 Interpret History Folklore Ethnographic


Adaugă Pin Pe Cascade


Cornelia Ardelean M Am Nascut Pe Mandra Glie Video Crochet Hats Hats Beanie


Angelica Balasa Costache Bate Vantul Frunza N Codru Video Couple Photos Angelica Photo


Pin On Nestemate Din Muzica Populata


Pin On Maria Bologa

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya